diumenge, 9 de setembre del 2012

90 anys!

La meva àvia fa 90 anys aquest 11 de setembre. Què li puc regalar? com sempre, diu que no vol res, que no necessita res.
Com que sé que li fa molta gràcia aquesta falera meva que tinc últimament per aprendre a cosir (ella havia cosit molt, sempre em feia vestits i jerseis quan jo era petita) li he preparat un conjunt de bolso i moneder.
La idea de fer servir la roba de mocador de fer farcells la vaig tenir tot d'una, un dia que vaig veure aquesta roba i em va transportar a la infantesa: la meva àvia feia servir el mocador de fer farcells per portar-hi coses, ho recordo molt bé.

Vaig fer coincidir la franja amb el quadret més petit a la part superior, però quan vaig tenir el bolso fet, el veia molt senzill. Aleshores vaig pensar en "enmarcar" més la part de la franja, per donar-li més notorietat; i com no, vaig agafar el ganxet, vaig trobar un fil que és exactament del mateix color, i vaig fer unes puntes:



A aquest bolso li he posat una cremallera, sino l'àvia no el portarà (li fa molta por que li posin la mà dins del bolso per prendre-li el moneder):

I com que encara tenia roba, vaig fer-li un petit moneder. Com que havia fet servir la mateixa roba per fer el forro del bolso, si feia el moneder també de la mateixa tela no es veuria (l'àvia hi veu poc). Per tant, vaig combinar-la amb una tela de quadrets negra que trobo que s'hi avé força:

Una de les cares del moneder la vaig frunzir pel mig, i vaig col-locar-hi a sobre una tira de la tela del bolso per que quedés a conjunt:

Per dins vaig tornar a posar la mateixa tela:


I ja està. Espero que us hagi agradat. A veure si a l'àvia també li agrada. Gràcies pels vostres comentaris!

3 comentaris:

  1. Quina diada mes senyalada l´aniversari de la teva avia, felicitats.
    T´ha quedat molt bonic, a mi la roba de fer farcells m´encanta, també em fa pensar amb la meva infantesa i amb els meus avis ells en feien servir.
    Gracies per seguir.me, una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies també a tu, tens un bloc molt bonic.
      I bones vacances!

      Elimina
  2. Una xulada de bolso, em va agradar molt, ja t'ho vaig dir...segur que a la teva àvia li haurà encantat. Moltes felicitats!

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris