dijous, 3 d’octubre del 2013

Un moneder de pessic

Feia temps que tenia pensat fer un moneder de pessic per portar-hi les monedes. Havia vist en diversos blogs que moltes de vosaltres n'havieu fet, i me'n moria de ganes de tenir el meu propi!!!
L'he fet de ganxet (com no!! el ganxet em té completament enganxada). El cul l'he fet en rodó, i després he afegit la part de dalt per donar-li la forma de la tanca.


No l'he forrat per dins. La idea era fer-ho, però el fil que he fet servir és bastant gruixut i quasi que no el podia posar dins la tanca... o sigui que he pensat que si li afegia una roba encara seria pitjor.
Us agrada?


5 comentaris:

  1. Ostres Núria,
    T'ha quedat fantastic!!!

    Anna MP

    ResponElimina
  2. Doncs, sí, Núria! m'agrada molt! i no crec pas que necessiti folre,
    de veritat, crec que així queda prou mono!
    Gràcies per visitar-me!!!!
    Muuuuuuuuuuuuuak!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Molt bonic! Fas coses molt maques ;).
    Ens llegim!

    ResponElimina
  4. Em pots indicar els passos que has seguit

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, no tinc patró, el vaig anar fent improvitsant. Primer vaig teixir en rodó, en punt baix, fins que vaig tenir una rodona que era més o menys ampla com la tanca. Aleshores vaig doblegar la rodona pel mig per formar el cul del moneder, i vaig fer els dos laterals (la part que queda dins la tanca). Per fer els laterals vaig fer servir punt alt, punt mig alt, i punt baix, per anar donant la forma de la tanca (havia de passar d'una forma circular a una quadrada). És més difícil d'explicar que de fer.

      Elimina

Gràcies pels vostres comentaris