diumenge, 28 de juliol de 2013

Una caixeta, dues caixetes, tres caixetes...

Lo meu amb les caixes comença a ser preocupant. Caixa que em sembla que puc aprofitar, caixa que guardo. A veure, les caixes van molt bé per guardar coses... fins que arriba un moment que ja no saps ni on guardar les caixes! hauré de fer un  pensament i llençar-ne alguna... NO! millor encara! he de canviar-me de casa per tenir més lloc per guardar-les!

Bé, en serio, tinc algunes caixes des de fa molts anys! l'altre dia em va agafar vertigen quan vaig calcular els anys que feia que havia forrat una caixa on hi guardo gomes: més de 25 anys!! jo era molt joveneta aleshores, no deuria tenir més de 16 o 17 anys (ara podeu calcular la meva edat :-)). Però bé, la caixa encara aguanta el pas del temps, tot i que la part de baix, que no vaig forrar, només vaig forrar la tapa, es veu una mica esgrogueïda...

Doncs bé, fa uns dies vaig comprar uns refrescs d'una coneguda marca, i regalaven un paquet amb 3 caixetes metàl.liques. De seguida vaig pensar que em podien servir per guardar petites coses i que les forraria d'alguna manera, perquè no es veiés la marca. A més, la meva mare em va donar fa unes setmanes una caixa metàl.lica.
I les he forrat totes quatre a conjunt, mireu:

La part de dalt és de roba, i al costat li he fet un tros de ganxet. Aquest de la caixa gran és de punt tunisià:

Aquesta caixa rodona serà per guardar-hi les agulles de cap, per això li he posat una agulla al capdamunt, per recordar-me'n:


Aquesta altra és pels imperdibles:


I aquesta encara no té funció:


I a més a més, les caixetes rodones tenen un imant a la part inferior, o sigui que es poden enganxar a la caixa gran, així: 


 Així segur que no les perdo!
BONES VACANCES A TOTES!


2 comentaris:

  1. Quin conjunt més preciós, Núria!!!!!!!!!
    M'encaaaaaanta!!! Útil i preciós!!!! El toc de ganxet és espectacular! i a la caixa buida hi pots posar botons, xecs, agulles llaneres... ! Felicitats per aquest treball i tots els coixins preciosos que fas! Muuuuak!!!

    ResponElimina
  2. Quina idea mes genial, això de que vagin totes imantades i m´encanta com les has personalitzat.
    Una abraçada

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris