dimarts, 13 de novembre del 2012

Un botó i un premi



Ahir vaig voler provar de fer ganxet amb un fil molt prim (de puntes de coixí) i un ganxet molt petit (el més petit que tinc, de 0,9mm; potser encara hauria calgut un de més petit). I he fet una flor que he trobat en una revista. El que més em va costar va ser començar, perquè tant petit no sabia com agafar-ho:

En aquesta foto sembla gran, però en aquesta altra es veu millor la mida:



Després l'he cosit sobre una roba de vellut i he fet un botó. On el posaré? això serà en un altre capítol que espero publicar d'aquí uns dies.

A més, avui he tingut la sorpresa que la Marga de El racó de la Marga m'ha concedit un premi, el Liebster blog. La Marga fa moltes coses de bijuteria, entre d'altres coses.

És un premi que es concedeix als blogs de menys de 200 seguidors i sembla que jo he de donar-lo també a 5 blogs de menys de 200 seguidors que m'agradin.
Però n'hi ha tants, que no sé quins triar, o sigui que deixo aquí el premi per totes (anava a posar tots/es, però em sembla que no cal ;-) , oi?). Moltes gràcies doncs a totes per estar aquí, publicar les coses tant boniques que feu i així compartir-ho.




1 comentari:

  1. Que xulo el botó, mare meva....no sé com pots fer els punts amb el ganxet tan mini!

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris