diumenge, 22 d’abril del 2012

Per Sant Jordi... una rosa!

Últimament no faig gaire ganxet! Des que els Reis em van portar la màquina de cosir que he estat enfeinada practicant amb ella.
Però ara ja tenia ganes de fer alguna cosa, encara que fos petita. Així que, aprofitant que s'acostava Sant Jordi, aquesta setmana he fet una rosa (la idea no és gaire original, oi?)

Bé, també us explico que m'he quedat sense càmara de fotos, o sigui que ara em serà una mica més difícil de fer un nou treball i publicar-ho de seguida... Resulta que divendres, quan vaig arribar a casa després de la feina, una mica més d'hora del que acostumo, em vaig trobar un lladregot a casa: va fugir corrents, emportant-se algunes coses, entre elles la meva càmara de fotos. També ens va prendre dos rellotges, un anell, els diners de la guardiola del meu fill... i una cosa que em fa molta ràbia, tot i que no té cap valor: una de les bosses de roba que últimament he fet (va aprofitar la bossa per posar tot el que va prendre a dins). Encara sort que el vaig enxampar i sembla que no havia tingut temps de remenar gaire.
Apart de l'ensurt inicial, després et queda ràbia, por, nervis, tota la nit pràcticament en vetlla.
Ah, i la tarda del divendres enlaire, entre els mossos, la denúncia, etc., no vaig poder anar a la reunió setmanal de El Club del Punxillo (unes amigues que ens trobem per berenar, xerrar i compartir labors, podeu veure el nostre blog El Club del Punxillo),

Però bé, el més important, demà és Sant Jordi.


FELIÇ DIA DE SANT JORDI A TOTHOM!

1 comentari:

  1. Molt xula la rosa! Lo del lladregot...vaja tela i a sobre sense club, no vam fer gaire cosa, per no dir que no vam fer res jejeje, només xerrar i fer el mandra. Ens veiem divendres i ja ens expliques.

    ResponElimina

Gràcies pels vostres comentaris