diumenge, 30 de novembre del 2014

Una peücs molt animals...

La meva filla va veure els peücs de la seva amiga Xènia en el blog de la seva mare (podeu veure'ls aquí) i no va tardar ni un segon a demanar-me que n'hi fes uns. I qualsevol li diu que no, oi? i sobretot si a mi també em fan gràcia!
O sigui que aquest cap de setmana tan plujós me l'he passat entretinguda amb els peücs. Tot i que els peücs de la Xènia han servit d'inspiració, jo els he fet a la meva manera:



Diuen que aquesta setmana començarà a fer fred. Amb aquest peücs de llana els peus de la Sònia estaran ben calentons.
Molt bona setmana!

diumenge, 23 de novembre del 2014

Un gat extraterrestre!

Hola! he fet un altre gat, però aquest sembla un gat d'una altra galaxia! fa una mica de por, mireu-lo:



I ja torna a ser diumenge, i això vol dir que demà torna a ser dilluns i hem de tornar a la feina... les setmanes passen volant, no trobeu?
Que tingueu una molt bona setmana!

diumenge, 16 de novembre del 2014

Girafes

Aquestes darreres setmanes he fet unes quantes girafes: aquestes són per un parell de bessons, el Pablo i el Nicolás, que van néixer fa uns quatre mesos, i porten les seves inicials al davant, no sigui que es confonguin :-)

I aquesta altra és per la Martina, la filla d'una cosina que va néixer fa només un mes. Aquesta l'he fet amb colors més suaus, més pàlids. Tot i que a mi no m'agrada massa el rosa, però trobo que ha quedat molt bonica:


Fins la propera. Que tingueu una bona setmana.

dimarts, 11 de novembre del 2014

Un mocador

Hola! quant de temps sense publicar una entrada! Un mes i mig! crec que ha estat la parada més llarga que he fet mai des que vaig començar amb el blog. I és que últimament no he tingut massa temps, ni ganes, ho admeto... crec que em feia falta una parada. Durant aquest mes i mig no només no he publicat res; tampoc he visitat els vostres blogs! o sigui que tinc mooooolta feia endarrerida, no sé si podré recuperar el temps perdut.

I durant aquest temps he pensat a abandonar el blog, però al final, m'he decidit a tornar a escriure. Bé, i és que jo he seguit fent coses, això sí. O sigui que els propers dies aniré publicant el que he fet.
I començo amb un mocador que he fet amb un fil de seda deliciós. Que suau que és, i com lliscaven les agulles.



I aquest color a mi m'agrada molt.
Fins aviat!