dimecres, 30 de maig del 2012

Un dofí futbolista

És molt divertit fer aplicacions a les samarretes!

El meu nebot té 3 anys i va a la classe dels dofins, o sigui que vaig pensar que li agradaria tenir una samarreta amb un dofí, i si a més a més el dofí jugava amb una pilota, encara millor! m'ha quedat així:


Segur que amb aquesta samarreta, triumfarà a la classe!

dilluns, 28 de maig del 2012

Canvi de "look"

He pensat que tocava un canvi, que el disseny del meu blog era una mica trist, els colors eren apagats i foscos. Així que he anat fent proves i finalment l'he deixat com el veieu. Potser tampoc no és molt alegre, segurament si tingués més temps quedaria millor, però què hi farem! Espero que us agradi.

La fotografia de la capçalera la vaig fer fa temps, una temporada que em va agafar per fer bossetes de ganxet: no podia parar! en vaig fer un munt, bossetes per posar herbes seques per perfumar un armari, bossetes per posar-hi confits, caramels...

Aprofito per ensenyar-vos un quadre que vaig fer l'any passat, de punt de creu:


Fins aviat!

Un bolso de roba i ganxet

He fet un altre bolso! Aquest l'he guarnit amb una banda de ganxet:



Aquí teniu un detall de més aprop de la punta  de ganxet:


Aquest és per regalar, espero que li agradi!

diumenge, 27 de maig del 2012

Una polsera de ganxet

Feia molt que havia deixat la bijuteria de banda. Havia fet arracades i penjolls de ganxet, i ara se m'ha acudit de provar de fer una polsera. Aquest ha estat el resultat:
+


 Seguiré provant, ja us n'ensenyaré més si em queden bé.



dijous, 17 de maig del 2012

Coixins pel sofà

Amb la màquina de cosir és tan fàcil! en dues estonetes he fet aquests dos coixins pel sofà:

Je je, ja estic pensant en fer-ne més, per anar canviant l'aspecte del menjador cada dos per tres!

dimarts, 15 de maig del 2012

Unes papallones de ganxet

La setmana passada vaig anar a Itàlia (viatjo sovint per qüestions de feina) i a l'aeroport em vaig comprar una revista italiana de manualitats, una on hi ha una mica de tot (ganxet, decoupage, patchwork, i manualitats vàries). Explicava com fer unes papallones de ganxet, però en italià no ho entenia gaire. L'altra dia, la Marga em va ajudar a entendre-ho, i el resultat van ser aquestes petites papallones:


Un cop les vaig tenir fetes, no sabia què fer-ne, fins que se'm va acudir col.locar-les en aquesta bossa de ganxet que em vaig fer l'estiu passat, així queda més primaveral.

diumenge, 13 de maig del 2012

Més samarretes

He fet dues samarretes més per la meva filla amb aplicacions de roba. La primera és una que va veure una vegada i que feia dies que em demanava que li fes:



Per la segona samarreta, li he demanat que fes ella un dibuix, i ha fet aquesta tortugueta tan simpàtica:

Ara diu que és la samarreta que més li agrada de totes!

dimecres, 9 de maig del 2012

Un estoig

He aprofitat un parell de robes velles (una és d'un davantal, i l'altra d'una camisa), per fer un estoig por posar-hi els llapissos de colors.


Això de tenir màquina de cosir és una meravella! qui m'ho havia de dir! els Reis realment ho van endevinar amb el regal....


diumenge, 6 de maig del 2012

Una altra bossa, però...

Vaig veure un tutorial per fer una bossa que em va semblar molt senzilla, és un rectangle fet amb 3 teles diferents, però no veia clar com es feia ni com quedava realment, així que primer la vaig voler provar de fer en petit, vaig disminuir el tamany del patró 10 vegades:
 o sigui que se l'ha quedat la Barbie!

dimecres, 2 de maig del 2012

Reciclant làmpares

Tenia unes pantalles velles d'unes lamparetes de l'habitació, i he provat de forrar-les de tela. Aquest ha estat el resultat:


De més aprop, podeu veure-ho amb més detall. A la part de baix he fet una punta de ganxet, i així queda més ben acabat (serveix per tapar alguns defectes...):


Apa, i així tinc làmpares noves!

dimarts, 1 de maig del 2012

Més reciclatge

He fet un parell de coixinets per les agulles. Aquest en forma de flor té a dins un tap de Cacaolat, que forma el peu:

Aquest altre és un pot de vidre de conserva; a sobre la tapa he enganxat el coixinet, i la part de sota serveix per guardar-hi coses, en aquest cas els botons:

I aquí una imatge de la parella: